stifem vasibigbau szarfa

STIFÉM Kft.

stifemhatter

Stifter Attila, a STIFÉM Kft. ügyvezető igazgatója vagyok. Működésünket 1991-ben családi vállalkozásként kezdtük, majd 1996-tól gazdasági megfontolásból Kft.-vé alakultunk.

Kezdetben reklám tevékenységgel foglalkoztunk, majd ezt szélesítettük ki a szerkezetek gyártásával, telepítésével. Az első években az országúti táblák telepítőjévé nőttük ki magunkat, majd fokozatosan egyedi méretű és küllemű szerkezeteket is gyártottunk, szereltünk. Vállaljuk a szerkezetek tervezését, továbbá a dekoráció elkészítését is. Festett, ragasztott, öntapadó fóliás felületeink megvilágítását is végezzük.

A reklámtáblák mellett egyéb fémszerkezetek gyártásával is foglalkozunk. Favorit a könnyűszerkezetes csarnokok, mezőgazdasági tárolók gyártása, szerelése. A LINDAB rendszer márkakivitelezői és kereskedői vagyunk. Egyedi tervezésű és gyártású szerkezeteinket megrendelőink gyakran választják.

Nagyobb méretű (több ezer m2 ) csarnokok kivitelezését is vállaljuk, kellő minőségben és referenciával. Nagyobb létesítményeknél alvállalkozásban szerkezetburkolással, szereléssel is foglalkozunk, több 10.000 m2 referencia-háttérrel.Mindezek mellett javítási, festési, karbantartási munkákat is végzünk. Igazodva a piaci viszonyokhoz, mára profilunk fő meghatározója az acélszerkezetek gyártása, szerelése. Kisebb volumenben ugyan, de az építőiparban is részt veszünk. Elsősorban családi házak építésében tudunk minőségi versenyt felvenni a konkurensekkel. A cég dolgozói régóta itt dolgozó, válogatott, több szakmával is rendelkező szakemberek. Cégünk több mikrobusszal és tehergépgépkocsival, JCB árokásó-rakodóval, daruval, nyerges kamionnal rendelkezik, így akármilyen feladatot szinte azonnal, rugalmasan meg tudunk oldani.

szolgaltatasok referencia kapcs
  Szolgáltatásaink   Referenciák    Kapcsolat

 

 

szarfahatter I. Műszárított – asztalos minőségű – fűrészárú értékesítés

Tevékenységünket épületfa forgalmazásával és műszárított fűrészáru értékesítésével kezdtük.

Saját asztalosműhelyünk és a környékbeli asztalosok műszárított fűrészáru kiszolgálására újabb szárítókamrát építettünk.

Jelenleg 3 db (10m3, 20m3, 30m3) szárítókamránk van, melyekben fenyő, bükk, tölgy, juhar, kőris és éger fafajokat szárítunk, kitűnő minőségben.

II. Bútor gyártás

Kis létszámú, jól felszerelt műhelyünkben az igényes vevőkört céloztuk meg. Egyedi bútoraink kiváló minőségűek és megbízhatóak.

Konyhabútorokat, étkezőket, ágyakat, ajtókat, gardróbszekrényeket, lépcsőket, kiegészítő bútorokat gyártunk egyedi kivitelben, figyelembe véve a megrendelő igényét és a beépítési lehetőségeket.

Műhelyünk asztalos bérmunkával is foglalkozik:

  • kontakt csiszolás
  • tömbösítés
  • gyalulás
  • festés